Om oss

Campinghytter og hus

Elementbygg og laftet tømmer

Nordic Bygg og Produkter AS ble stiftet i 2003 og har tett samarbeid med en større prefab. elementfabrikk og en produsent av håndlaftede bygg i Litauen. Nordic Bygg og Produkter AS er på eierside av disse fabrikkene sammen med to andre norske- og to litauiske investorer.

Vi har oppført flere titalls større arkitekttegnede hus og hytter i Norge gjennom årene, både i elementbygg og laftet tømmer. Videre har vi bygget over hundre kvalitets campinghytter, de fleste etter vårt norske SOLID konsept.

SOLID ble utviklet i samarbeid med NHO Reiseliv sin campingavdeling og omfatter en serie hyttedesign i størrelsen 15 – 70 m2. De mest populære er SOLID 45 og SOLID 50 som begge har 2 – 3 soverom og en romslig hems. Disse er klassifiserte som 5 stjerners hytter av NHO Reiseliv sin campingavdeling.

Av våre kunder som har valgt SOLID kan vi blant annet nevne: Sanngrund Camping, Jølstraholmen Camping og Langnes Camping.

Et større, fremdeles pågående prosjekt er leveransen av 32 enheter til Beitostølen Sportshytter AS

Vi leverer også lett flytbare luksuriøse modulhytter og campingpods. Disse kan plasseres nesten hvor som helst og trenger kun et enkelt fundament.