Pods

Enkel campingkomfort året rundt

Ett godt steg over å ligge i telt.

Camping pods, som kom på markedet for 10 år siden, ble raskt populære og det finnes i dag et utall over hele Europa.

På campingplasser, hyttegrender, opplevelsespark, ungdomsherberger og ved hoteller som ekstra overnattingsplass. Pods er til og med å finne på Østerrikske og Sveitsiske fjelltopper som rastehytter for off-piste ski-, og snowboard kjørere.

Vi har hevet det opprinnelige og enkle Pod konseptet til et høyere nivå, og tilbyr «Pods made for Norway».

Dette er den geniale løsningen der man ønsker å tilby litt ekstra komfort til gjester som forretrekker enkel overnatting nærmest naturen.

5,5 meter Pod med inngangsparti

Denne pod har ca.10 m2 gulvareal og en 1 meter dypt inngangsparti. Inngangspartiet er lett å montere med medfølgende bolter og pakningslist.

Denne Pod kan plasseres nesten hvor som helst på et enkelt fundament av for eksempel Leca blokker.

Under den isolerte gulvkonstruksjonen ligger stålkanalene ferdige til avlessing / plassering ved hjelp av en traktor eller hjullaster.

Det skjulte elektriske anlegget og varmefolien under laminatgulvet er allerede lagt opp og trenger kun utvendig tilkobling av en elektriker.

Plug and play!

5,5 meter pod, bilder og tegninger

Vegg/tak konstruksjonen er kledd med solid sibirsk lerk og dekket med gummibelagte stål takplater. Rammeverket i furu er dekket med Tyvek vindsperre og isolert med 5 cm mineralull og på innsiden kledt med TLX Silver membran og furupanel. TLX er en «intelligent» membranfolie bestående av flere sjikt som tilpasser diffusjonsevnen etter rådende temperatur. Dette gir konstruksjonen gode og pustende energi egenskaper.

Gulvkonstruksjonen består av et rammeverk i 45 x 95 gran, montert på vannfaste kryssfinerplater i bunnen og isolert med10 cm mineralull. På toppen OSB gulvplater, fuktsperre og varmefolie belagt med laminatgulv.

Vinduet og dør har 2 lags isolerglass. (herdet glass i dør)

Maxi Pod

Denne romslige og lyse pod med gir god soveplass til 4 personer.
Med nesten dobbel så stor gulvflate som 5.5 m Pod, muliggjør Maxi Pod å skape luksushytte komfort. Den har eget soverom, plass til en enkel kjøkkenløsning og ferdig baderom.

Velux vinduet i oppholdsrommet i tillegg til glassdøren, samt et Velux vindu på soverommet gjør denne pod ekstra lyst og trivelig.

Innredet Maxi Pod

Denne tilnærmet firkantete pod består av 2 stykk 4,2 m lange, og 2,4 meter brede modulseksjoner som enkelt boltes sammen til en Maxi Pod med ca. 18 m2 gulvflate.

Den integrerte køyesengen kan om ønskelig sløyfes og erstattes med en uttrekkbar sovesofa.

Ingangsparti til Maxi pod

Praktisk og lett å montere selv.

Badstue Pod

Konstruert til badstue formål og med elektrisk gulvvarme. Leveres ferdig innredet med benker og gulvtrammer i gran eller osp. Denne pod gir mulighet å tilby dine gjester ekstra velbehag, både på camping, ved badevann, rafting og villmarksopplevelser.

Pod grenda på Bø Camping ved Sommarland, levert av Nordic Bygg.